YouTube va lansa o aplicaţie Android specială pentru cei mici: YouTube Kids

0
374

Remarcând o creştere impresionantă a cantităţii de conţinuturi pentru copii, YouTube a luat decizia de a lansa o aplicaţie şi un serviciu dedicat pentru cei mici. Acesta soseşte sub numele de YouTube Kids şi va fi disponibil iniţial pe Android.

YouTube_Kids_Screenshot.0

YouTube Kids va oferi episoade din seriale pentru copii şi clipuri preluate de pe canale YouTube adresate celor mici. Părinţii vor putea seta timere pentru a opri odraslele din a privi prea mult la tableta sau telefon. YouTube Kids va fi o aplicaţie separată de cea YouTube standard şi va aduce un design prietenos pentru cei mici. Astfel, aplicaţia va include iconuri de mari dimensiuni, cât mai puţin scrolling şi o serie de tile-uri cu conţinuturi.

Secţiunile principale vor fi doar 4: Shows, Music, Learning şi Explore. Vor include aici clipuri de la National Geographic Kids, Thomas & Friends, LeVar Burton’s Reading Rainbow şi multe altele. Aplicaţia va debuta pe 23 februarie şi încă nu este clar cum va genera ea venituri pentru YouTube. Reţineţi şi că clipurile YouTube pentru copii au înregistrat o creştere cu 200% la capitolul timp de vizualizare faţă de anul anterior.

via The Verge