YouTube face trecerea la 60 FPS, începe să accepte donaţii de la utilizatori

0
542

YouTube e pe cale să primească un update, care îi aduce suport 60 FPS şi va putea şi să accepte donaţii de la utilizatori. Google a prezentat inovaţiile în cadrul evenimentului VidCon şi mai multe detalii aflaţi mai jos.

157547099

Astfel, în curând YouTube va primi suport pentru clipuri la 48 şi 60 FPS, ideale pentru video-urile de gameplay capturate de pe PlayStation 4 sau Xbox One. În plus şi trailerele de jocuri vor arăta mai bine acum, ele având drept format ideal 1080p la 60 FPS. Mai jos aveţi o mostră unde veţi constata îmbunătăţirile frame rate-ului ridicat. În plus, YouTube va primi zone de notiţe mai arătoase şi customizabile şi noi tooluri pentru editare.

Între timp serviciul video poate primi şi donaţii aici. În plus YouTube Creator Studio mobile este acum disponibil pe Android sub formă de aplicaţie, oferind acces la date analytics în timp real, cu tot cu estimări de vizualizări. O altă veste bună e că YouTube oferă acum în jur de 7500 de efecte sonore cu drepturi de autor la liber pentru că voi să le folosiţi drept fundal audio.

Via Engadget