Yahoo pregăteşte propriul YouTube, vânează vedetele video online, iar YouTube răspunde cu avantaje speciale

0
57

În ultimele săptămâni au apărut zvonuri cu privire la un rival al lui YouTube creat de către Yahoo şi aparent sunt deja vânaţi marii YouTuberi pentru a face trecerea la acel serviciu. Simţind ameninţarea, YouTube a început să pregătească o serie de avantaje pentru cei mai celebri creatori de conţinuturi.

YouTube-subscriptions-spring-640x426

Ameninţarea cea mare din partea serviciului video de la Yahoo e că va oferi venituri mai bune din reclame decât YouTube. Yahoo ar putea şi să permită vânzarea directă de reclame în colaborarea cu un departament specializat al său. Ei bine, cei de la YouTube au anunţat că vor aduce îmbunătăţiri special pentru creatorii de conţinuturi şi au postat şi un video Creator Preview, pe care îl vedeţi mai jos.

Serviciul celor de la Google le va permite utilizatorilor să îşi finanţeze creatorii preferaţi de conţinuturi, adăugând încă o sursă de venituri pentru aceştia. În plus, va exista şi posibilitatea de a partaja venituri din clipurile cu melodii cover. E oare prea târziu pentru această schimbare? Vine deja Yahoo cu prea multe oferte bune? Vom vedea…

Via Ubergizmo