Xiaomi va începe să accepte precomenzi pentru a doua generaţie de televizor smart Mi TV de pe 3 iunie

0
437

Xiaomi pregăteşte un nou smart TV de înaltă rezoluţie, care va fi compatibil cu iPhone şi iPad şi va începe să accepte precomenzi pentru device încă de săptămâna viitoare. Astfel, începând de pe 3 iunie, noul Mi TV va fi disponibil prin precomanda.

Xiaomi-Box-launch-03

Guvernul chinez a oferit beneficii producătorilor de televizoare cu rezoluţie ridicată, iar Xiaomi s-a aliniat la trend şi a upgradat a doua sa generaţie de televizoare la cea mai înaltă rezoluţie posibilă. Compania va vinde produsul cu un sistem audio independent. Această firmă a declarat că televizorul va fi un prim home theater pentru mulţi utilizatori tineri. Produsul costa în jur de 640 de dolari şi e compatibil cu terminalele Apple.

Xiaomi a colaborat cu firma Morningstar, care le-a furnizat un procesor pentru acest televizor şi cu un producător chinez de panouri pentru ecrane. A doua generaţie de Mi TV e bazată pe procesorul quad core MSD64918 şi pe un chip WiFi Broadcom. Televizorul integrează şi un sistem audio Dolby, iar în cazul în care nu ştiaţi Morninstar şi MediaTek au devenit recent o singură companie, deci Xiaomi va beneficia şi de tehnologia MediaTek.

Via Wantchinatimes