Xiaomi Mi TV 4X este un nou televizor 4K de 55 inch, cu HDR, preţ sub 500 de dolari

0
258

Xiaomi continuă să lanseze unele dintre cele mai accesibile televizoare de pe piaţă. De această dată a venit cu modelul Xiaomi Mi TV 4X 2020 Edition, care a debutat în prima fază în India. Costă sub 500 de dolari şi avem detalii despre el mai jos.

Avem de-a face cu un televizor 4K aici, cu suport HDR şi diagonală de 55 inch. Rulează Android TV şi vine cu Netflix, Amazon Prime Video şi funcţionalităţi ca Vivid Picture Engine. Panoul său este un LED 10 bit HDR, la pachet cu procesare de imagine pe bază de tehnologie proprietară Xiaomi. Vivid Picture Engine ajută la reglarea balansului de culoare, a saturării şi contrastului. TV-ul este bine dotat ca acustică, având difuzoare stereo de 20W şi certificare Dolby Audio, dar şi DTS-HD.

Rulează Android 9.0 Pie în varianta Android TV, cu interfaţa Xiaomi PatchWall aplicată peste. PatchWall 2.0 aduce conţinuturi de la parteneri ca Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar şi mulţi alţii. Avem şi integrare Google Assistant, inclusiv la nivel de telecomandă, plus Chromecast, Play Store şi Data Saver. Aceasta e gândită pentru cei care folosesc un hotspot mobil pentru a conecta televizorul la Internet şi nu vor să consume prea multe date.

Xiaomi Mi TV 4X cântăreşte 13 kilograme, are 2 porturi USB, 3 HDMI-uri şi un CPU quad core Amlogic Cortex A53. E în magazinele din India de pe 2 decembrie şi îl aşteptăm şi internaţional.