Xiaomi lansează noul televizor Mi TV2S cu diagonală de 48 inch, rezoluţie 4K şi rama din aluminiu

0
418

Xiaomi a postat o serie de teasere în ultima vreme, în care făcea referire la un produs ultraslim de nouă generaţie. Mulţi se aşteptau să fie vorba de un telefon, dar se pare că e de fapt vorba de un televizor 4K de nouă generaţie. Pe numele său Xiaomi Mi TV2S, acest model măsoară doar 9.9 mm în grosime.

xiaomi mi tv 2s 2

El are o rama din aluminiu şi vine cu o diagonală de 48 inch, plus rezoluţie Ultra HD. În mod interesant, acest TV e disponibil şi în culori vii, precum roz, albastru, verde sau chiar auriu. Xiaomi Mi TV2S vine cu un procesor quad core Mstar 6A928, tactat la 1.4 GHz, plus GPU Mali T760MP4, 2 GB RAM şi 8 GB stocare. Panoul sau 10 bit poate oferi decodare 4K la 60 Hz, iar în privinţa porturilor avem parte de USB 3.0 şi HDMI 2.0a.

Pe partea de conectivitate Xiaomi oferă Bluetooth 4.0, WiFi ac, iar acest model de televizor rulează Android 5.0 Lollipop cu o interfaţă specială MIUI TV. Acelaşi televizor slim mai vine cu acustica Dolby, un nou tip de priză slim şi va costa 485 de dolari în versiunea de bază, respectiv 645 de dolari în versiunea Cinema. Produsul va începe să fie vândut de pe 28 iulie în China în prima fază.

via gizmochina