Xiaomi lansează noi televizoare de 75 inch şi 60 inch, modele 4K cu muchii înguste

0
479

Xiaomi a anunţat noi produse şi în această săptămână, televizoare cu diagonală impresionantă de 75 inch şi 60 inch. Primul model este un Xiaomi Full Screen TV Pro de 75 inch, care vine cu un corp din aluminiu şi design elegant. Avem detalii în articol.

Acest nou model de 75 inch vine în continuarea seriei Full Screen TV Pro cu unităţi de 43 inch, 55 inch şi 65 inch din toamnă lui 2019. Acum avem muchii foarte, foarte înguste, pentru un screen to body ratio de 97%. În zona de sus avem un logo “Mi” pe o muchie mai groasă. Acest TV are un procesor quad core 64 bit, tactat la 1.9 GHz. Este un CPU custom de 12 nm, alături de 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Televizorul rulează platforma PatchWall şi vine cu servicii video de streaming, precum Tencent Video, Youku şi VOD. Avem şi suport HDR10 aici.

Printre dotări se numără Dolby Audio, asistentul XiaoiAi, comandă vocală şi rol de hub pentru dispozitive IoT. Preţul ar urma să fie de 846 dolari, iar rezoluţia este 4K.

Apoi avem un Mi TV nou din seria 4A cu diagonală de 60 inch. Aici avem un panou LCD 4K şi muchii destul de subţiri, dar nu aşa de subţiri precum modelul de mai sus. Este un smart TV, cu asistent vocal XiaoAI, dar şi cu PatchWall OS. Are procesor Amlogic 64 bit, 2 GB RAM, 16 GB stocare şi porturi HDMI, USB, input AV, dar şi Dolby Audio. Va costa doar 281 de dolari, iar difuzoarele sale (două, de 8W) sunt orientate în sus.