Xiami Mi Box Mini primeşte un unboxing şi o “recenzie” din partea producătorului său

0
407

Xiaomi Mi Box Mini este un device Android TV cu preţ de 32 de dolari, un “box” care se conectează la televizorul vostru şi va aduce aplicaţiile şi jocurile Android preferate la îndemână. Produsul sună foarte atractiv, mai ales la preţul anterior menţionat, iar cei de la Xiaomi au realizat un unboxing şi un review, sau mai bine zis preview al acestui gadget, prin intermediul unui moderator al comunităţii lor.

mi box 4

Terminalul vine într-o cutie roşie compactă, care arată ca o cutie de parfum cu simboluri chinezeşti, mai degrabă decât cutie de gadget. E vorba despre o ediţie limitată aici, cea pentru noul an chinezesc, care va fi produsă în doar 9999 unităţi. Pe cutie stau scrise specificaţiile gadgetului, inclusiv un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz, 1 GB RAM şi 4 GB stocare, plus WiFi dual band, tehnologie audio Dolby şi DTS.

mi box 3

La pachet cu micul device în sine primim şi o telecomandă Bluetooth şi un cablu HDMI de 1.5 metri lungime. Terminalul oferă output Full HD 3D şi vine cu suport H.265. Mi Box Mini are forma unui ştecher de gadget, integrand cele două prelungiri metalice care se introduc în priză direct în corpul său, plus un port HDMI. Telecomanda sa Bluetooth e undeva la intersecţia între Wiimote şi iPod şi e comodă de utilizat.

Dimensiunile lui Mi Box mini sunt 46.8 x 46.8 x 38 mm, iar gadgetul e fabricat din policarbonat, fiind disponibil într-o varietate de culori, dar doar modelul alb e testat aici. Interfaţa oferită e MIUI TV bazată pe Android 4.4.2 şi care include meniuri sub formă de “cards”, foarte intuitive. Puteţi conecta şi un joystick Bluetooth pentru a face experienţa de gaming completă.

Cum vă suna acest produs după acest scurt preview?

via GSMDome