Xbox One primeşte o actualizare importantă, care aduce funcţii noi de socializare pentru anumiţi utilizatori

0
430

Xbox One a primit o actualizare importanta în ultimele ore, cel puţine pentru cei care fac parte din programul Xbox Preview. Acest update fusese explicat pe larg în cadrul Gamescon, conferinţa destinată gamerilor şi care a avut loc în această săptămână.

Xbox_One_OS_Update

Printre noutăţi se număra o secţiune Friends complet refăcută, un media player mai bun şi multe altele. Acest pachet software nu e încă gata pentru public, dar anumiţi membri Xbox One Preview îl pot accesa şi testa mai devreme. Printre noutăţi se număra aplicaţia Party, care a fost reorganizata, astfel încât să vedeţi activităţile celor din Party-ul vostru şi să vedeţi cu mai multă claritate cine joacă acelaşi joc ca voi.

Puteţi realiza şi activităţi ca join, mute sau să trimiteţi invitaţii la jocuri. Sectiunea Friends va permite să vedeţi ce mai fac cei de pe lista voastră de prieteni. Spre exemplu aflaţi care sunt cele mai populare jocuri în rândul amicilor, vedeţi şi un leaderboard Gamerscore şi statistici cu privire la performanţa contactelor voastre. Media playerul primeşte o nou aplicaţie, care suporta playback pentru fişierele media de pe un stick USB sau terminale conectate via DLNA.

Veţi putea face şi streaming prin Smartglass către telefon sau tableta şi veţi accesa noi opţiuni şi setări. O foarte utilă opţiune este cea de a vedea câtă lăţime de bandă consuma consola voastră.

Via wpcentral