Wall Street Journal confirmă: un nou Apple TV este în lucru

0
75

Wall Street Journal confirma ceea ce scria Bloomberg într-un articol mai vechi şi anume că Apple lucrează la un nou model Apple TV şi se afla în negocieri pentru conţinuturi. Printre companiile cu care Apple parlamentează se numără şi Time Warner Cable, aparent.

apple-tv-deal

Se pare că iniţial Apple dorea un set top box independent, dorind să ofere filme şi seriale exclusiv via Internet, dar acum firmă din Cupertino s-a răzgândit, din cauza opoziţiei firmelor de cablu. Astfel, în loc să ducă propriile conţinuturi, Apple va apela la furnizorii de serviciu de cablu pentru acest lucru.

Asta înseamnă că pe lângă un Apple TV va fi nevoie şi de un abonament la un operator de cablu. Creatorul lui Apple TV dorea ca utilizatorii să poată face achiziţii de conţinuturi cu Apple ID, dar asta nu se va întâmpla. În plus Apple dorea să ofere sezoane de seriale TV on demand, dar acum ar putea  oferi doar câte 5 episoade pentru început, protejând conţinuturile prin dezactivarea fast forward-ului pentru 3 zile după difuzarea episodului.

Via 9to5mac