Vizio, producător de televizoare Ultra HD ieftine se aşteaptă la o creştere semnificativă în 2014

0
71

Vizio a anunţat în această săptămână ca se aşteaptă la livrări de televizoare Ultra HD crescute în 2014, cu o cerere mai mare în special în America de Nord, conform unor surse din industrie. Aceasta este aceeaşi companie care la CES 2014 promova televizoare 4K la doar 1000 de dolari.

vizio tv

Firma se aşteaptă la o creştere de 20% a livrărilor de televizoare în acest an şi declară că unităţile de 50 de inch sau mai mari vor reprezenta 30% din piaţă in acest an. Accentul se va pune pe LCD TV-uri şi modele Ultra HD, aparent. Compania are avantajul colaborării cu Foxconn Electronics şi Amtran şi doreşte să facă tehnologia Ultra HD accesibilă pentru toată lumea.

La CES acest producător a adus un televizor 4K/Ultra HD cu pret de 999 dolari, un model din seria P care a debutat în Las Vegas. Există şi o versiune de 55 inch la preţul de 1399 dolari, una de 60 la 1799 dolari şi una de 64 inch la preţul de 2199 dolari, cu mult sub standardul de preţ al pieţei. Vizio oferă pe televizoarele sale, cele mai ieftine de pe piata, suport wireless dual band şi un serviciu de streaming muzical şi video, plus funcţii dual screen.

Via Digitimes