Vizio prezintă gama de televizoare M-HDTV ce vine în variante cu diagonale cuprinse între 30 și 80 inch

0
80

Vizio, unul dintre cei mai mari producători de televizoare de pe piața din America, companie ce are parte de un succes similar cu cel al producătorului coreean Samsung, a lansat de curând gama de televizoare Vizio M. Aceasta cuprinde modele cu diagonale de la 30 și până la 80 inch, dispozitive ce oferă un sistem de iluminare LED cu 36 zone active.

m-series-hero_12b

Aflăm că această nouă gamă de televizoare oferă o calitate impresionantă a imaginii prin distribuția LED-urilor de-a lungul ecranului pentru o imagine cât mai luminoasă. Datorită celor 36 zone LED active, televizoarele din seria M vor beneficia de un nivel al contrastului mai ridicat, nuanțe de negru mai clare, cât și culori mai aprinse.

m801d-a3-3_2

Noile televizoare vor dispune de tehnologia Clear Action Rate 720 ce oferă o rată de refresh de 240 Hz, cât și de o serie de aplicații preinstalate, cum ar fi Netflix, Hulu Plus, iHeart Radio, VUDU, YouTube sau Spotify. Cu toate acestea, aflăm că aceste noi dispozitive vor fi disponibile doar pe piața din America cu prețuri începând de la 329$ pentru modelele de 81 cm și ajungând la 3.200 $ pentru modelul M801i-A3 de 150 cm.

via: store.vizio.com