Vizio lansează televizoare Ultra HD din Seria P cu preţuri accesibile

0
75

Compania Vizio s-a făcut remarcată în ultimele luni prin faptul că oferă televizoare Ultra HD cu preţuri accesibile, iar modelele lor de acest gen sunt disponibile de azi. Ele fac parte din Seria P şi au fost prezentate iniţial la CES 2014.

pseries-tv-copy

Seria P include televizoare cu diagonale de 50, 55, 60, 65 şi 70 de inch, cu preţuri de la 999 dolari la 2499 dolari, sume foarte accesibile pentru televizoarele de acest gen. Modelele din seria P vin cu iluminare LED şi platforma Smart TV Via Plus. Debutul produselor Vizio are loc pe piaţa din SUA deocamdată, aducând televizoarele 4K la îndemână publicului cu mai puţină dare de mână.

Televizoarele oferă până la 72 de zone active LED, care controlează discret backlightul în funcţie de conţinutul afişat pe ecran. Astfel, se obţine un negru mai adânc şi nivele de contrast mai ridicate. Vizio include aici şi tehnologia Clear Action Rate 960, asigurând un refresh rate de 240 Hz. Avem parte şi de suport pentru codecul HEVC H.265, WiFi dual bând şi posibilitatea de playback pentru conţinuturi 4K la 60 FPS.

Pe aceste televizoare se afla un procesor six core V6, un setup cu GPU Quad core şi CPU dual core.

via hometheatherreview