Vizio lansează pe piața americană noua gamă de televizoare M cu diagonale cuprinse între 81-203 cm și prețuri începând de la 329$

0
372

Vizio, un producător american de dispozitive tv  a lansat de curând pe piață noua gamă de televizoare cu prețuri accesibile, gamă ce poartă denumirea M HDTV. Acest producător reușește să fie la fel de popular ca și gigantul Samsung pe piața americană, unde introduce acum noi televizoare cu dimensiuni cuprinse între 81 – 203 cm.

VIZIO M-Series HDTV Collection

 

Aflăm că această nouă serie de televizoare dispune de un panou LED cu 36 zone LED active ce vor oferi un contrast mai mare și mai detaliat decât cel oferit de un televizor standard. De asemenea, toate televizoarele din gama M vor adopta o rată de refresh de 240 Hz și modul Clear Action Rate 720.

Vizio preturi gama tv 2014

Odată cu achiziția unui astfel de televizor vom primi la pachet și o serie de aplicații ca Netflix, Hulu Plus, aplicații de entertainment, cât și funcții de interacțiune cu telefoane sau tablete. Prețurile pentru noua gamă de televizoare sunt situate în intervalul 329$ pentru modelul de 81 cm, și pot ajunge până la 3.200$ pentru modelul de 203 cm. Aflăm că prețurile acestea se aplică doar peste ocean, și nu se știe dacă vor sosi în Europa.

via: hdreport.com