Vizio câștigă 19 premii Stevie la ediția numărul 8 a Premiilor Stevie pentru Vânzări și Servicii Clienți

0
488

Pe data de 21 februarie, în cadrul evenimentului de decernare a Premiilor Stevie pentru Vânzări și Servicii Clienți, ce s-a defășurat în Las Vegas, producătorul american de televizoare VIZIO a reușit să obțină nici mai mult nici mai puțin de 19 premii Stevie. Dintre acestea, unul a fost de aur, 3 de argint și 14 de bronz. De asemenea, Vizio a câștigat și un premiu Grand Stevie.

VIZIO, INC. STEVIE AWARDS

Acest premiu pentru Vânzări și Servicii Clienți este titlul cu numărul 31 din istoria companiei, fiind totodată și cel mai mare titlu pentru experiența dovedită în cadrul serviciului de relații cu clienții și service. Vizio a reușit astfel să fie una dintre cele 1500 de companii participante care a reușit să obțină o serie de 19 premii. Cele 1500 înscrieri au inclus companii din Canada, UK, Mexic, Panama și India.

Evenimentul cu pricina a fost desfășurat pe 21 februarie la hotelul Bellagio din Las Vegas, locație în care au fost prezenți peste 400 de companii nominalizate locale și alte câteva delegații din țări vecine. Vizio a reușit ca în anul precedent să înmâneze peste 2 milioane de contracte pentru produse comercializate, în special fiind vorba de: televizoare, calculatoare, sisteme audio și alte produse flagship ale companiei.

Via: Marketwatch