Vizio anunță oficial televizoarele din Seria-E 2015; diagonale cuprinse între 32-70 inch și prețuri ce pornesc de la 180$

0
369

În cursul zilei de azi, cei de la VIZIO au anunțat lansarea unei noi game de televizoare HDTV, și anume Seria E 2015. Aceste produse vor oferi imagini de calitate, funcții Smart TV, totul pentru un preț foarte accesibil. Datorită tehnologiei de iluminare Full-Array LED, calitatea imaginilor afișate pe ecranul noilor televizoare va fi una de top, panourile oferind nuanțe de negru mai reale și culori mai luminoase.

vizioledzones

Aflăm că noile televizoare sosesc cu platforma VIZIO Internet Apps Plus Smart TV prin care se oferă conectivitate Wi-Fi și o serie de servicii populare în State, cum ar fi Netflix, Amazon Instant Video, iHeart Video, Hulu Plus, Spotifiy, YouTube și multe altele. Gama E-2015 a celor de la VIZIO cuprinde televizoare cu mărimi cuprinse între 32 și 70 inch.

Cel mai ieftin model pus la dispoziția clienților, este versiunea de 24 inch ce poate fi utilizată mai degrabă ca un monitor pentru PC. Prețul acestei versiuni este de 180$. În schimb, cel mai scump televizor din noua gamă se numește E-Series 70″, televizor cu diagonală de 70 inch – 177 cm ce costă 1.400$. Din păcate produsele Vizio nu se găsesc pentru moment la noi în țară.

via: highdefdigest.com