Vice-președintele departamentului Home Entertainment Samsung răspunde la o serie de întrebări cu privire la viitorul socializării pe Smart TV

0
83

De curând în cadrul unui interviu acordat de către Dave Das, vice-președinte al departamentului Home Entertainement Samsung publicației Lost Remote, am putut afla mai multe detalii despre modul în care televizoarele Samsung reușesc să ofere o experiență multimedia de invidiat. Mai jos puteți arunca o privire asupra răspunsurilor date de către Dave Das.

H7150 LIFESTYLE IMAGE

La întrebarea cu privire la modul în care Samsung privește spre viitor cu privire la experiența oferită pentru utilizatori, Dave Das a afirmat faptul că televizoarele Samsung sunt mult mai ușor de folosit, mai rapide și mai atractive decât înainte. Prin intermediul unor aplicații sociale ca Facebook, Twitter sau Skype, utilizatorii se pot bucura de o experiență totală Smart TV. Astfel, Samsung schimbă modul în care consumatorii folosesc televizorul pentru a se conecta la rețelele de socializare.

Printre aplicațiile oferite de către televizoarele Samsung Smart TV se numără în principal Social TV, o aplicație ce combină un feed format din cele mai importante rețele sociale (Facebook, Twitter, Google Talk), astfel încât utilizatorii nu vor fi nevoiți să deschidă pe rând fiecare dintre aplicațiile reamintite mai sus. Această aplicație permite utilizarea funcțiilor de socializare, cât și vizionarea de conținut TV în același timp.

Spre deosebire de alte televizoare, se pare că cele de la Samsung reușesc să ofere o experiență mult mai bună și diferită față de cea oferită de concurență. Prin intermediul unui Smart TV Samsung putem în același timp să ne bucurăm de filmul sau serialul preferat și să rămânem la curent cu noutățile de pe rețelele de socializare.

O altă caracteristică a televizoarelor Samsung Smart este ascunsă în telecomanda Smart Remote care oferă o serie de funcții foarte accesibile pentru utilizator, cum ar fi navigarea prin meniul televizorului prin control vocal sau prin intermediul unor simple gesturi de tip point-and-click.

via: lostremote.com