“Varu” de la tocmai.ro are rol principal în noul serial HBO România “Umbre”

1
584

Nu lăsaţi reclamele cu “varu” de la tocmai.ro să vă păcălească! De fapt Şerban Pavlu este un mare actor, atât de teatru, cât şi de film. Îl ştiţi probabil şi din emisiunea Mondenii unde a colaborat cu Bendeac şi a făcut o treabă bună. Acum el va avea rolul principal în serialul nou al celor de la HBO România, numit “Umbre”.

Serban-Pavlu

Acesta este al treilea serial HBO România, după “În Derivă” cu Marcel Iureş şi “Rămâi cu mine”, cu Andi Vasluianu. De această dată tema nu este una de dragoste sau dramă, ci mai degrabă o dramă cu elemente de comedie neagră. Serialul “Umbre” va începe filmările în iunie, iar Şerban Pavlu are deja două roluri foarte bune la activ în ultimii ani, în “Roxanne” şi “Câinele japonez”. Pavlu va juca un taximetrist numit Relu, care lucrează şi ca recuperator pentru mafioţi.

După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din această lume, dar nu poate. Produsul nu este unul 100% românesc, fiind inspirat după serialul australian “Small Time Gangster”. Scenariul va fi totuşi adaptat de Bogdan Mirica, iar regizor va fi Igor Cobileanksi, câştigător al premiului GOPO 2014, cu lungmetrajul “La limita de jos a cerului”.

Via Mediafax