UPC România va lansa un serviciu audiovizual la cerere (Pay-per-view)

0
64

Astăzi, cei de la UPC România au notificat CNA cu privire la furnizarea unui serviciu audiovizual la cerere. Acesta se va numi UPC Pay-per-view, și va fi disponibil pentru clienții care s-au abonat la pachetul de cablu digital sau fibră optică.

upc_romania_02

Managerul video UPC, Smaranda Rădoi a fost cea care a susținut această solicitare. De asemenea, ea a mai declarat faptul că serviciul va fi disponibil abonaților la pachetul digital începând cu luna februarie 2014. Smaranda Rădoi declară: “Este un serviciu la cerere care a mai fost lansat de compania LGI, compania mamă a UPC și în alte teritorii, este un serviciu prin care dorim să punem la dispoziția clienților noștri evenimente în direct, transmisiuni ale unor spectacole, ale unor concerte, transmisiuni sportive. Avem posibilitatea să difuzăm și filme la cerere”. 

Printre conținutul ce va fi disponibil vor mai fi preluate și spectacole de teatru, de balet, de operă, concerte clasice, teatru pentru copii din România, ce vor fi difuzate prin acest serviciu. Clienții vor putea accesa aplicația, și vor alege evenimentul dorit pe care doresc să îl vizioneze, urmând ca taxarea să fie făcută  la următoarea factură. Acest serviciu va include și posibilitatea setării unui cod parental, pentru limitarea accesului pentru copii. Odată ce evenimentul selectat din aplicație se apropie, pe ecranul televizorului vor apărea mesaje de notificare.

Via: Forbes