UPC lansează primul canal 4K din oferta sa: Eurosport 4K începe difuzarea de pe 17 ianuarie

0
592

După câteva scăpări şi speculaţii, se pare că zvonurile au fost reale: UPC chiar a pregătit difuzarea de canale 4K. Premiera se face de pe 17 ianuarie, odată cu intrarea lui Eurosport 4K pe grila UPC. Canalul TV 4K va fi disponibil gratuit tuturor abonaţilor cu pachete digitale până la final de lună martie.

Ar trebui subliniat că Vodafone a preluat frâiele acestei comunicări, după ce a preluat compania UPC anul trecut. Iniţial canalul TV va fi disponibil doar în Bucureşti, iar ulterior va ajunge în toată ţara. Canalul se va găsi pe poziţia 200 din grila digitală UPC. Vestea vine la fix pentru începutul turneului Australian Open, de care ne desparte doar câteva zile. Primul Grand Slam al anului se va putea vedea pe Eurosport 1 şi 2 între 20 ianuarie şi 2 februarie.

Vodafone a mai menţionat şi că din această săptămână toate posturile Discovery – Eurosport disponibile în reţeaua UPC se vor regăsi şi în aplicaţia Vodafone TV, deci le veţi vedea pe telefon şi tableta. Pe listă se află Discovery Channel, TLC, Europort 1 şi 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTS şi Investigation Discovery.

Ca o notă personală, mi se pare interesant că Vodafona flutură oferta Discovery/Eurosport în fata clienţilor, în vreme ce Telekom şi Discovery se atacă la cuţite în social media. Acele două părţi nu au ajuns la un acord şi acum recurg la atacuri pe Facebook, acuzându-se reciproc că nu îşi asumă răspunderea pentru eşec.