UPC include automat optiunea Extra Fotbal in abonamente (gratuit initial); Abonaţii nu au fost întrebaţi!

1
67

Din câte ştiam până acum UPC era gata sa ofere opţional pachetul Extra Fotbal, cel care permite abonaţilor să vadă meciurile din Liga 1. Se pare că opţionalul a devenit obligatoriu, după ce operatorul a inclus automat pachetul de fotbal in abonamentele clientilor. Vestea bună? El este gratuit pentru o lună.

Screen-shot-2014-06-13-at-1.21.14-PM

Clienţii pot alege după acea lună dezactivarea sau reactivarea acestui pachet opţional. Va fi interesant de văzut dacă el se va dezactiva automat după o lună sau dacă utilizatorii se vor trezi că au de plătit şi prima lună de după gratuitate, în cazul în care au uitat să dezactiveze opţiunea. Vă reamintesc că acest pachet costă 10 lei în plus faţă de abonamentul obişnuit. E totuşi neobişnuit faptul că UPC nu a întrebat întâi clienţii, inainte să integreze pachetul.

Practic, publicul plătitor are acces la canalele Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD timp de o lună gratuit. Acestea sunt canalele care vor difuza meciurile din Liga 1, iar activarea pachetului Extra Fotbal se face foarte uşor, cu un SMS la un număr special. Bănuiesc că şi dezactivarea se face la fel de uşor. E interesant faptul că UPC considera luna de fotbal gratuit drept iulie, iar campionatul începe abia pe 26 iulie.

Ma intreb dacă gratuitatea se aplică de pe 26 iulie până în august, sau doar de la 1 iulie până la final de lună, ceea ce înseamnă doar câteva meciuri de Liga 1…

Via paginademedia