UPC Business lansează Active Play TV, serviciu ce permite difuzarea de conţinut cu ajutorul unei platforme cloud

0
628

UPC Business, segmentul axat pe clienţii companii al UPC România a anunţat în această săptămână lansarea lui Active Play TV, serviciu ce permite difuzarea de conţinut pe baza unei platforme în cloud. Sistemul implică un mediabox conectat la un display.

upc-business-logo-rgb-bitmap-1024x599

Serviciul e mai degrabă destinat firmelor cu afaceri în zona hotelieră, dar şi de sănătate şi wellness, plus universităţi şi instituţii de administraţie publică. Mediabox-ul inclus în ofertă permite administrarea de conţinuturi la distanţă, controlarea meniului televizorului şi difuzarea de materiale publicitare. Clienţii UPC Business care optează pentru serviciu vor pune la dispoziţia celor de la UPC materiale video, audio, prezentări şi streaming-uri live.

UPC şi partenerii săi oferă un conţinut suplimentar, disponibil prin intermediul unei platforme dedicate. Clienţii vor avea parte de o soluţie dedicată şi inovativă, pe bază de cloud şi vor accesa conţinutul TV pe bază unui abonament lunar. UPC Active Play mai oferă şi servicii de cablare structurată, un sistem profesional de cablare voce-date, pentru o flexibilitate mai bună.

Echipamentul tehnic asociat ofertei e gratuit, în custodie pe perioada contractuală.

via Capital.ro