UPC România anunță lansarea serviciului CloudTV; disponibil pentru clienții business

0
443

Acum câteva zile, mai precis pe data de 17 martie, operatorul de servicii UPC România a avut un anunț important de făcut ce a vizat în special clienții business. Aflăm că UPC lansează serviciul CloudTV, acesta adresându-se companiilor din industria hotelieră, de sănătate și wellness. Prin intermediul acestuia, companiile vor avea posibilitatea de a le oferi clienților lor conținut TV prin televiziune via IP.

UPC-Cloud-TV

Tiberius Popa, directorul diviziei business din cadrul companiei UPC, a declarat faptul că lansarea CloudTV face parte dintr-o strategie de oferire către clienții business a unor soluții integrate de comunicații pentru afacerile lor. Această soluție este special dezvoltată pentru a oferi flexibilitate și poate fi personalizată pentru diversitatea de cerințe specifice ale clienților.

Serviciul va fi oferit pe baza unui abonament lunar, printre funcționalitățile oferite numărâdu-se opțiunea de alegere a unei grile TV personalizate, a unui mesaj de întâmpinare pentru clienți, cât și integrarea cu sistemele de management ale clienților sau altor clădiri. Vor fi disponibile și ghiduri de servicii oferite de hotel, cât și detalii meteo, știri. UPC CloudTV va funcționa în tandem cu un televizor inteligent (SmartTV).

via: zf.ro