Un prim televizor Apple ar putea fi lansat oficial pe piață în 2016

0
54

Un lucru pe care fanii producătorului Apple îl tot cer de ceva timp este și un televizor smart care să fie conectat cu device-urile iOS, produs care până în acest moment nu a fost zărit la orizont. Totuși, acest lucru s-ar putea schimba anul viitor, an în care este vehiculat faptul că un prim televizor Apple va fi anunțat oficial.

82591aa889d6a39

Potrivit lui Randy Dahlke, un analist american de pe siteul nativemobile.com, se pare că Apple se va concentra în acest an mai mult pe lansarea cesului inteligent Apple Watch și pe îmbunătățirea serviciului Apple Pay, urmând ca în 2016 să fie lansat un smart TV. Pentru lansarea acestui dispozitiv, se prespune că și magazinele de retail Apple vor trece printr-un proces de reconstruire, astfel încât televizoarele să poată fi afișate publicului.

Totodată, aflăm că acum ceva timp în presă au apărut unele detalii cu privire la faptul că într-adevăr televizorul Apple va ajunge pe piață în 2016 la un preț de 1.500$, fiind vehiculată o extindere a afacerii de 5 – 10%. Sunteți dispuși să plătiți acest preț pentru un televizor Apple?

via: cnbeta.com