Un nou proiect de pe Kickstarter dorește să aducă pe piață primul televizor 4K 3D ce nu necesită utilizarea unor ochelari speciali

0
313

De curând, în cadrul platormei de proiecte hardware numită Kickstarter, platformă ce are rolul de a strâng fonduri și donații pentru punerea în aplicare a numeroaselor idei de produse, și-au făcut apariția și cei de la Dimenco, echipă care are de gând să aducă pe piață primul TV 4K 3D care nu va necesita utilizarea unor ochelari speciali 3D.

dimenco

Suma necesară pentru demararea acestui proiect este de 200.000 de lire, sumă care ar ajuta echipa Dimenco să înceapă producția acestui televizor de nouă generație. Ambiția acestora este de a lansa pe piață până la sfârșitul acestui an un produs final care să nu coste mai mult de 899 lire.

Rezoluția acestui televizor 3D va fi de 3840 x 2160, dar cu toate acestea, aflăm că rezoluția va fi limitată la 1080p atunci când playback-ul video se realizează în modul 2D. Acest dispozitiv va dispune de un unghi ultra-wide de 150 grade care va permite afișarea unei imagini 3D de înaltă calitate.

via: ubergizmo.com