TVolution, un nou serviciu video on-demand ce ar fi binevenit și în România

0
449

Ca marea majoritate dintre noi, nu toți deținem un Smart TV, acest lucru datorându-se în special prețurilor ridicate. Cu toate acestea, sunt persoane care doresc să se bucure de accesarea internetului, sau de materiale video on-demand, chiar dacă nu dețin un Smart TV. Pentru ei, producătorii au venit cu fel și fel de device-uri, cum ar fi Chromecast. Această piață de produse media-streaming este în continuă creștere, iar un nou exemplu ce poate fi dat este TVolution, un serviciu oferit de operatorul PLDT în Filipine.

tvolution1202014-banner2

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, utilizatorii trebuie să aibă deja un contrat pentru conexiune internet Fibr, după care tot ce vor avea de făcut este să comande device-ul TVolution, care se va conecta direct prin HDMI la televizor. Acest dispozitiv rulează Android și beneficiază de un procesor quad-core destul de puternic pentru a face față cerințelor variate ale utilizatorilor.

TVolution dă posibilitatea utilizatorilor de a viziona filme blockbuster sau seriale direct de pe internet, folosind telecomanda PLDT HOME Telpad sau orice device cu android pe post de telecomandă. Acesta dispune de 4GB de stocare, un slot microSD, WiFi, Bluetooth, intrare și ieșire HDMI și 2 porturi USB. Cei care dețin deja un abonament la internet Fibr vor mai plăti doar 4.5$ în plus pe lună pentru a beneficia de TVolution.

Dispozitivul TVolution poate rula filme în format HD prin intermediul Clickplay, sau seriale prin MyPinoyTV. De asemenea, TVolution permite descărcarea de aplicații ca Spinnr, sau jocuri EA Games prin intermediul PLDT HOME knaAPPsack. Printre celelalte funcții oferite de TVolution se mai pot reaminti posibilitatea de browsing pe internet, posibilitatea de gaming atât online, cât și offline.

O astfel de soluție și-ar putea găsi locul cu succes și în România, iar operatorul care ar veni cu această idee cu siguranță va atrage o mulțime de persoane. Pentru doar 4.5$ pe lună, TVolution promite destul de multe funcții, dar cu toate acestea, există device-uri ca și Chromecast, dispozitiv ce costă între 30-35$ și te scutește de o astfel de plată lunară către operatorul de internet.

Via: Manilastandardtoday