Transilvania Live și Look TV vor transmite în exclusivitate meciurile din Liga 1

0
94

Iată că la aproximativ o lună după ce LPF a anunțat oficial încredințarea pentru punerea în vânzare a drepturilor TV către compania Intel Sky Broadcast, oficialii posturilor Look TV și Transilvania Live au confirmat închierea unui memorandum cu societatea din Malta.

liga-1

Memorandumul postat de către cele 2 televiziuni precizează următoarele : “Look TV şi Transilvania Live au semnat cu societatea Intel Sky Broadcast contractul de cesiune de drepturi mass-media şi a achiziţionat de la LPF drepturile comerciale prinvind meciurile de fotbal din cadrul campionatului Ligii 1 pentru perioada 2014-2019, dar şi Cupa Ligii pentru perioada 2015-2019”.

Astfel, Look TV și Transilvania TV vor beneficia de drepturile transmisiei în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 și din Cupa Ligii, cât și difuzarea de înregistrări, rezumate, atât pe mediul online cât și pe mobil. Totodată, cele două televiziuni dezvăluie și cerințele către cabliști: “Posturile au iniţiat demersurile pentru renunţarea la regimul must carry începînd cu data de 1 iulie 2014 şi vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor CNA.”

 via: Gsp.ro