TransGaming va demonstra viitorul gaming-ului pe televizoarele Smart TV la CES 2014

0
101

TransGaming, o companie specializată în dezvoltarea de tehnologii portabile pentru jocuri video, ce își are sediul în Toronto, va prezenta săptămâna viitoare, în cadrul CES 2014, modul în care va arăta viitorul jocurilor video pe televizoarele Smart TV.

Unul dintre produsele flagship ale companiei TransGaming este Cider, un program prin intermediul căruia jocurile de pe PC se puteau juca și pe MAC OS X, acesta fiind folosit de către Electronic Arts pentru a lansa o serie de jocuri atât pentru PC, cât și pentru MAC OS X.

philips-smart-tvuyt

Cel de-al 2-lea produs realizat de TransGaming, este GameTree Linux, soluție prin care jocurile de pe PC devin astfel compatibile și pentru Linux. Din această soluție numită GameTree Linux s-a născut și proiectul GameTree TV, o platformă prin care se pot oferi utilizatorilor jocuri video la cerere pe televizoarele Smart TV.

GameTree TV permite utilizatorilor, accesul la un catalog cu cele mai îndrăgite și vândut titluri din lumea gaming-ului. TransGaming va prezenta modul în care va arăta viitorul jocurilor video pe televizoarele Smart TV în perioada 7-9 ianuarie, în cadrul show-ului CES 2014.

Sursa: 4-traders