Trailerul GTA V pentru PS4 comparat cu versiunea PS3; observăm diferențe majore între cele două versiuni la nivel de detalii

0
514

Odată cu anunțul oficial a celor de la Rockstar Games de săptămâna trecută, anunț ce consta în faptul că celebrul joc Grand Theft Auto V va fi lansat și pentru platformele Xbox One, PS4 și PC, a fost postat și un trailer special cu această ocazie. Deși ne așteptam ca jocul să arate exact la fel, iată că datorită noilor motoare grafice jocul arată mult mai spectaculos pe consolele reamintite mai sus.

GTA V PS4 VS PS3

Având la dispoziție trailerul GTA V pentru PS3, cât și prezentarea jocului pentru PS4 s-a putut realiza o comparație video între cele două platforme. Din câte putem observa, detaliile arată mult mai bine pe noua consolă a celor de la Sony, compania Rockstar oferind un nou nivel uimitor al obiectelor și al texturilor.

Totodată, Rockstar aduce în versiunea pentru PlayStation 4 și alte efecte îmbunătățite, cum ar fi noi animale sălbatice, vreme actualizată, cât și un nou nivel de detalii în ceea ce privește interacționarea cu obiectele (ex: accident cu mașina). În plus, vom mai primi și un video editor pentru captura unora dintre cele mai interesante momente din sesiunile de gameplay. Grand Theft Auto 5 se va lansa pentru PC, Xbox One și PS4 în această toamnă. Puteți achiziționa consola PlayStation 4 chiar de aici la un preț de 1.799 lei.

Prețuri precomandă Grand Theft Auto V:

via: bgr.com