Terminator Genisys primeşte primul trailer… şi îl include pe Arnold! (Video)

0
53

Probabil cel mai haotic trailer al finalului de an este cel al lui Terminator Genisys, care îi aduce laolaltă pe Arnold şi pe Khaleesi, adică Emilia Clarke, faimoasa actriţa din Game of Thrones. Din trailer nu lipsesc nici replicile “I’ll be back” şi “Come with me if you want to live”, clişee delicioase pentru fanii seriei Terminator.

terminator-genisys-trailer

Filmul debutează la cinema pe 1 iulie 2015 şi este a treia mare producţie care primeşte un reboot/sequel în ultima lună, după Jurassic World şi Star Wars: The Force Awakens. Genisys este un sequel pentru precedentele filme Terminator, dar în acelaşi timp este şi un soi de prequel haotic, pentru că întreg timeline-ul evenimentelor a fost resetat. Cam acestea ar fi pericolele călătoriei prin timp.

Emilia Clarke este acum Sarah Connor, Jason Clarke este John Connor şi Jai Courtney este Kyle Reese. Avem şi un Terminator negativ, jucat de un actor asiatic şi sincer să fiu deja filmul se anunţă o dezamăgire. El nu poate fi mai dezamăgitor decât Terminator 3 şi ar fi greu să fie mai bun decât cel cu Christian Bale de acum câţiva ani…

via BGR