Televizorul flagship Sony XH95 4K HDR LED a sosit în România şi te pregăteşte de gaming pe PlayStation 5

0
1132

Cei care au ceva bani puşi deoparte se pregătesc deja de PlayStation 5 şi pregătiri nu înseamnă doar să îţi iei consolă şi atât. Posibil să ai nevoie de modificări la “man cave” şi să îţi cumperi un TV nou, un sistem audio, scaun de gaming şi tot ce îţi trebuie pentru a întâmpina consola. Sony tocmai a adus în România un televizor care s-ar pupa bine cu noua consolă, un model flagship XH95 4K HDR Full Array LED. Avem detalii despre el mai jos.

Televizorul cel nou este disponibil în Europa în 5 variante de diagonală, potrivite pentru diferite tipuri de locuinţe. XH95 integrează cele mai noi şi mai performante tehnologii de la Sony. Avem la dispoziţie procesorul de imagine X1 Ultimate, care oferă o calitate deosebită a imaginii. Noile televizoare vor oferi un Netflix Calibrated Mode, pentru conţinuturi redate la calitate de studio, dar şi suport IMAX Enhanced, care aduce în fiecare locuinţă Experienţa IMAX, trecând la un nou nivel de vizualizare, audio şi de proporţie a imaginii.

XH95 mai dispune şi de Ambient Optimization, care optimizează imaginile şi calitatea sunetului în funcţie de cantitatea de lumină din cameră, iar sunetul e ajustat în funcţie de obiectele din jur (modul în care absorb sau reflectă sunetul). Sony mai oferă şi Android TV, Google Assistant, Google Play Store, Chromecast integrat şi meniuri intuitive, plus control vocal. Există şi suport Amazon Alexa, dar şi Apple HomeKit. XH95 vine în variante de 49 inch, 55 inch, 65 inch, 75 inch, 85 inch şi va ajunge în magazinele de la noi din luna mai de la suma de 7499 lei.

Oferă rezoluţii 4K, HDR, Super Bit Mapping, Dual Database Processing şi culori vii şi naturale din orice unghi prin X-Wide Angle. Avem şi un sistem tip bi amp, care controlează separat boxa principală şi tweeter-ul inviziibl, dar şi o boxă X Balanced.