Televizor de 2.5 metri la preţ bun? Xiaomi Redmi Smart TV Max a devenit oficial

0
4242

Xiaomi continuă să intre puternic în noi segmente de produse, iar cel mai nou este cel TV. Tocmai a prezentat modelul Redmi Smart TV Max, care vine cu o diagonală de 2.5 metri şi culmea se află şi într-o zonă de buget. Produsul acesta are dimensiuni atât de impresionante, încât specificaţiile menţionează şi ce mărimi de uşi şi scări trebuie să ai pentru a îl aduce în casă.

Avem de-a face cu un televizor LCD cu panou 4K aici, cu refresh rate de 60 Hz şi care acoperă 85% din spaţiul de culoare NTSC. Are şi HDR, dar şi 192 de zone de dimming local, cu retroiluminare Direct LED. Xiaomi Redmi Smart TV MAX se foloseşte de un engine de imagine de generaţie a noua, care oferă 20 de tehnologii de îmbunătăţire a imaginii, printre care şi interpolarea mişcării. Pe partea de acustică, beneficiem de 4 difuzoare cu incinte generoase, dar şi decodare Dolby şi DTS.

În ce priveşte conectivitatea, avem 3 porturi HDMI, unul ARC, dar şi ieşire S/PDIF, încât să puteţi conecta uşor hardware extern audio. Redmi Smart TV Max are la bază un chipset Amlogic T972, cu 4 nuclee Cortex A55 şi GPU Mali-G31MP2, alături de 4 GB RAM şi 64 GB stocare eMMC. Avem şi software custom Xiaomi PatchWall, care este bazat pe Android Tv. TV-ul poate funcţiona ca un hub pentru toate dispozitivele inteligente din casă, cu condiţia să facă parte din ecosistemul Xiaomi.

Există şi control vocal apropo. Produsul începe să se vândă pe 9 aprilie şi poate sună piperat la prima vedere, la 2610 euro, dar uitaţi-vă puţin la cât costă TV-uri de peste 2 metri şi o să vedeţi că e un chilipir.