Televizoarele Smart TV a celor de la LG își spionează utilizatorii chiar dacă serviciul de păstrare a datelor este dezactivat

0
86

Se pare că televizoarele LG din gama Smart TV păstrează unele informațiile cu privire la comportamentul utilizatorilor, chiar dacă colectarea de date este dezactivată din meniu. Acest lucru a fost descoperit de un utilizator, care a observat că atunci după ce a dezactivat opțiunea de a trimite date despre programele vizionate, acestea tot erau trimise.

Smart TV-ul continua să trimită informații despre programele pe care le urmărise, sau numele filmelor de pe un USB. Acest utilizator precizează faptul că datele despre comportamentul utilizatorului se trimit chiar dacă opțiunea este activată sau dezactivată.

Departamentul de service a celor de la LG i-au spus utilizatorului că nu este nimic în neregulă cu acest comportament al Smart TV-ului, atâta timp cât a fost de acord cu termenii și condițiile impuse de companie. Acest Smart TV se pare că pare că dispune de un ID unic și transmite datele în formă necriptată cu privire la orice modificare a postului tv urmărit.

Via: TheVerge