Televizoarele Samsung Smart TV din 2015 vor primi suport pentru PlayStation Now; serviciul oferă jocuri de PS3 pe televizor fără a fi nevoie de o consolă

0
392

Printre produsele software oferite de Sony în acest moment se numără printre altele și serviciul de streaming al jocurilor video denumit PlayStation Now, serviciu prin care se oferă jocuri din cloud pe PS4, PlayStation Vita, PS3, PlayStation TV, cât și pe televizoarele Sony din gama Bravia.

tumblr_mz1ukpSH6P1tocz7ko1_1280

Astfel, prin abonarea la acest serviciu, clienții pot beneficia de o serie de jocuri PS3, urmând ca în viitor să fie puse la dispoziție și titluri de pe noua consolă PS4. Recent, compania a declarat că serviciul va ajunge în prima jumătate a anului 2015 și pe o serie de televizoare smart Samsung.

Cu toate acestea, doar clienții din Statele Unite și Canada vor putea accesa serviciul care le pune la dispoziție 200 de jocuri PlayStation 3 direct din cloud sub formă de streaming. Pentru a putea folosi acest serviciu, abonații vor avea nevoie doar de un controller DualShock 4 ce poate fi cumpărat separat.

via: techpp.com