Televizoarele OnePlus TV au primit în sfârşit suport pentru Netflix, telecomandă nouă

0
602

OnePlus a avut un an 2019 exuberant, între cele 4 telefoane lansate şi intrarea pe piaţa televizoarelor. Ce e drept OnePlus TV nu a primit recenzii prea bune, iar calitatea materialelor şi lipsa unor funcţii smart au fost criticate. Acum una din marile probleme pare a se fi rezolvat prin actualizarea OTA: OnePlus TV a primit suport pentru Netflix.

OnePlus a început să ofere o actualizare over the air, care aduce pe OnePlus TV Q1 şi pe modelul Q1 Pro suport oficial pentru Netflix. Smart TV-urile care au debutat în septembrie cu Android TV la bord au surprins pe toată lumea prin lipsa de suport Netflix. La 2 luni distanţă actualizarea software “V1.8.0T1911211115” pare a rezolva problema. Ocupă doar 98 MB şi aduce şi bug fix-uri, setări legate de sursa de input şi adjustare şi optimizare a volumului.

Se rezolvă şi ceva probleme cu nuanţa roz a ecranului ce apărea uneori şi apar notificări pentru statusul telecomenzii (low battery, nivel încărcare). Vă reamintesc că televizoarele OnePlus vin cu ecrane QLED 4K, cu suport Dolby Vision şi acustică de 50W, bazată pe 8 difuzoare şi oferind surround high end. În mod inedit OnePlus propune şi o nouă telecomandă pentru televizoarele sale, una cu buton dedicat Netflix. Ea va fi oferită gratuit actualilor posesori de televizoare.

Între timp am înţeles că a apărut şi un soi de scandal, pentru că OnePlus ar if retras actualizarea şi şi-a şters postarea de pe blogul oficial legată de noul software. Să fie ceva probleme cu update-ul?