Televiziunea de știri Iaștiri.ro va debuta pe micile ecrane la începutul anului 2015

0
81

Cum în fiecare zi de joi, Consiliul Național al Audiovizualului desfășoară ședințe în cadrul cărora sunt abordate subiecte și despre acordarea de licențe, iată că astăzi aflăm despre un nou post TV ce tocmai a primit licență de difuzare. Numele acestui canal TV este Iaștiri.ro, iar din câte ne putem da seama doar din denumirea sa, acesta va oferi programe de știri locale din orașul Iași.

mandruta1

Astfel, societatea Media Play SRL, firma din spatele programului Iaștiri.ro, a primit licență audiovizuală prin satelit, cât și o licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice. Aflăm că singurul asociat al acestei societăți este nimeni altul decât jurnalistul Lucian Mîndruță, acesta fiind însoțit în ședința CNA de către producătorul general al proiectului Iaștiri.ro, și anume Alexandru Livadaru.

Potrivit acestora, noua televiziune de știri a fost special concepută pentru acea categorie de persoane care dorește să vadă jurnalism de calitate. Printre programele ce vor fi difuzate de către această televiziune se numără: programe producție proprie – 90% și producții ale altor producători în proporție de 10%.

Ni se aduce la cunoștiință faptul că televiziune Iaștiri.ro va difuza zilnic două emisiuni principale de știri în direct în intervalul orar 07:00-10:00 și 22:00 – 23:00, cât și un număr de nouă grupaje de tipul “știrile orei” a câte 15 minute fiecare. Această nouă televiziune este așteptată să debuteze pe micile ecrane la începutul anului 2015.

via: mediafax.ro