TCL lansează noi televizoare cu Android TV, Google Assistant şi Freeview Play

0
519

TCL a lansat noi modele de televizoare cu Android TV la bord, dar şi cu Google Assistant integrat. E vorba despre seriile TCL EC78 şi EP65, care includ 6 modele noi şi au ajuns pe piaţa europeană, începând cu Marea Britanie. Avem detalii despre atuurile lor mai jos.

TCL este o companie chineză reputată, nu de alta dar branduri că Alcatel sau BlackBerry au ajuns pe mâna sa şi în ultima vreme chinezii au prezentat telefoane pliabile revoluţionare. Acum au adus în prim plan două serii de televizoare 4K HDR cu Android TV (versiunea Android 9.0). Au şi Freeview Play, o soluţie cu care prinzi canale live în Marea Britanie, atât pe cablu, cât şi pe antenă aeriană. Există şi suport Google Home, dar şi Google Assistant.

Având în vedere suportul Google Home şi Google Assistant, poţi folosi comanda vocală pentru a controla nu doar televizorul, ci şi un Google Home Mini, un sistem Nest, camere de securitate, termostat şi multe altele. Modelele din seria EC78 combină un design ultraslim cu muchii înguste cu un panou 4K HDR cu suport Wide Color Gamut. Există şi Dolby Vision aici şi HDR10+, pentru o gamă cât mai largă de culori. Sonorizarea este asigurată de către Onkyo, promiţând extra imersivitate la filme, muzica şi gaming. EC78 vine în variante de 55 inch şi 65 inch, de la suma de 629 de euro.

Seria EP65 are de asemenea un design elegant şi slim, tot pe bază de panou 4K HDR, dar acum cu suport Smart HDR, care oferă upgrade de la conţinut SDR la HDR. Pe partea de acustică avem Dolby Audio cu surround 7.1. Aceste modele vor sosi în variante de 43 inch, 50 inch, 55 inch şi 65 inch cu preţ de pornire de 377 de euro doar. Toate noile televizoare aduc funcţii ca Picture in Picture, conturi multi user şi o sumedenie de setări şi opţiuni.

TCL va aduce pe piaţă şi modele QLED luna viitoare.