TCL aduce în România televizoarele performante QLED 2020, gamele C71 şi C81

0
2148

TCL este un nume pe care îl asociem în ultima vreme cu telefoanele pliabile şi cu faptul că firma deţine brandurile Alcatel şi BlackBerry. TCL e totuşi un nume mare în zona televizoarelor şi tocmai a anunţat lineup-ul de modele QLED 2020 pentru Europa. Avem detalii mai jos.

Pe 5 mai compania a organizat o conferinţă online de lansare pe piaţa europeană a televizoarelor 4K TCL QLED 2020: seriile C81 şi C71. Acestea vor sosi inclusiv în România din această lună, oferind tehnologie de top la preţuri atractive. TCL a intrat pe piaţa din România în 2020, având o strategie axată pe preţuri mici pentru tehnologii de vârf şi design adaptabil oricărei locuinţe. Disponibilitatea produselor sale ar urma să includă atât magazinele IT&C online, cât şi cele fizice.

Din această lună ar trebui să găsim televizoarele TCL QLED în oferta distribuitorilor de la noi. Seria de televizoare C81 va debuta în variante cu diagonale de 55 inch, 65 inch şi 75 inch, iar seria C71 va sosi în variante de 50 inch, 55 inch şi 65 inch. Modelele C81 vor porni de la 815 euro, iar C71 vor porni de la 687 de euro. Noile TV-uri au parte de panouri Quantum Dot, cu un miliard de culori şi nuanţe diferite, pentru o experienţă de vizionare cinematică.

Noile televizoare HDR dispun şi de tehnologii de top precum 4K HDR Premium, HDR10+, Dolby Vision HDR. Astfel vor putea reda în mod excelent umbre, imagini bine încadrate, culori vii peste ce oferă LED-urile şi OLED-urile clasice. Avem parte şi de tehnologie 100 Hz Motion Clarity, pentru extra claritate şi luminozitate pe modelele de 65 inch şi 75 inch, afişând imagini la 100 de cadre pe secundă. Acustica este una tridimensională, potenţată de tehnologia Dolby Atmos, iar Seria C81 aduce un sistem de sunet ONKYO 2.1, cu difuzoare pentru faţă şi subwoofer dedicat în spate. Aceste unităţi au şi Android 9.0 la bord, Google Assistant şi Google Home, dar şi Alexa.

Suportă control vocal şi au compatibilitate VESA.