Tablo este un nou set top box cu capacitate DVR, conectivitate la iPad şi tablete Android

0
94

Compania Nuvyyo din Canada a lansat un produs foarte interesant, un set top box cu capacitate DVR. Ce e cu adevărat atractiv aici e faptul că el oferă capacitatea de a înregistra şi face streaming over the air pentru canale TV pe iPad şi tablete Android.

tablo-650x0

Acest device e compatibil cu PC-uri, Mac-uri şi chiar şi alte set top box-uri, precum Apple TV sau Roku. Tablo măsoară cam cât două modele Apple TV puse unul lângă altul, iar el se conectează la o antenă digitală şi la conexiunea Internet a apartamentului. La această din urmă se conectează via Ethernet sau WiFi.

Terminalul are parte de două porturi USB în spate, iar unitatea e compatibilă cu harduri externe şi suporta înregistrarea pe ele. Tablo poate face streaming live şi înregistra programe pe iPad, tablete Android şi computere. Gadgetul e compatibil cu browserele HTML5 şi cu smartphone-uri. Avem parte şi de un tuner dual la interior şi posibilitatea de a programa terminalul să înregistreze seriale de la TV.

Tablo costa destul de mult, 219 dolari şi îl găsiţi aici, cu menţiunea că are nevoie şi de un abonament de 5 dolari pe lună.

Via digitaltrends