Tabletele ştirbesc doar cu 1.5% din popularitatea televizorului, conform unui nou sondaj

0
376

Cei care credeau că tableta a înlocuit definitiv televizorul pentru vizionarea de filme şi seriale ar trebui să arunce o privire peste un sondaj britanic tare interesant. Conform celor de la Thinkbox, privitorul de rând a vizionat 3 ore şi 55 minute de material pe zi în 2013, dintre care 98.5% pe televizor.

tv-and-tablet

Restul de 1.5% au fost vizionate pe terminale mobile, deci experienta TV e departe de a avea de suferit din cauza terminalelor portabile. Reţineţi că de fapt procentul de 1.5% include în grup şi telefoane şi laptopuri şi tablete, deci e posibil ca tabletele să conteze şi mai puţin decât ne aşteptam. Vizionarea de programe TV, seriale şi filme pe aceste device-uri a fost de 3 minute şi 30 secunde pe zi de persoană în 2013.

Trăgând linie la trendul general pe anul trecut, vizionarea TV a scăzut şi aparent vina este a vremii favorabile. Totuşi faţă de acum 10 ani vizionarea a crescut cu 12 minute. Experienţa TV a devenit tot mai complexă şi interactivă, de aici şi preferinţa publicului şi motivul pentru care se mulţumesc cu televizorul.

E vorba şi de tradiţie şi de obişnuinţă foarte mult în cazul experienţei TV. Oare în câţi ani vor detrona terminalele mobile televizorul?

Via Broadbandtvnews