Steven Spielberg ar putea regiza un nou film Indiana Jones

0
418

Dacă seria Jurassic Park a primit un nou suflu prin intermediul noului titlu care urmează să fie lansat, se pare că şi Indiana Jones e gata să fie scos din arhive. La ora actuală Disney deţine drepturile pentru această serie, iar surse apropiate de companie afirma că Steven Spielberg ar putea regiza un nou film cu Indy.

1000509261001_1824706525001_bio-biography-26-hollywood-directors-steven-spielberg-115953-sf

Chris Pratt ar putea prelua rolul faimosului explorator, după ce Harrisson Ford şi Shia Leboeuf nu prea au excelat în ultimele filme din serie. Problema e că Spielberg mai are câteva proiecte în dezvoltare, precum unul despre stresul post traumatic la veteranii de război sau o adaptare de roman a lui Roald Dahl. Filmul Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a fost foarte prost, în ciuda implicării lui Spielberg.

Având în vedere popularitatea serialelor în ziua de azi şi faptul că am mai avut un serial cu Indiana Jones, cu ani în urmă, poate că ar fi mai bine că Indy să revină sub formă de serial. Chris Pratt pare utilizat cam exagerat în ultima vreme, fiind implicat şi în Guardians of the Galaxy, Jurassic Park şi acum şi Indiana Jones?

via tgdaily