Star Wars VII: The Force Awakens Primeşte un “Making Of” Strălucit la Comic Con 2015 (Video)

0
426

Unul dintre cele mai nostalgice clipuri văzute de mine în ultima vreme, cel de mai jos ne prezintă ce se întâmplă în culisele filmărilor pentru Star Wars: The Force Awakens. Vedem vechii actori ai seriei, împreună cu cei noi şi modul în care sunt aduse la viaţa personajele acestui univers.

star wars 2015 making of

Se pare că J.J. Abrams a făcut o treabă bună aici, în ciuda îngrijorării unora dintre fanii hardcore Star Wars. Acest preview video a fost prezentat la Comic Con 2015, care are loc în aceste zile. Simon Pegg apare în clip, jucând rolul unui extraterestru şi îi vedem şi pe clasicii R2-D2, Chewbacca şi Han Solo. Mark Hammil aka Luke Skywalker ne oferă o mică mostră de interviu şi până şi o rudă îndepărtată a lui Jabba the Hut apare 2 secunde.

Vedem Tie Fightere distruse şi aflăm de la Luke Skywalker că nimic nu s-a schimbat şi în acelaşi timp atât de multe s-au schimbat. E vorba despre utilizarea de maşinării reale şi de decoruri reale şi nu doar un ecran verde şi atât. Filmările au loc în deşert şi există o complexitate uriaşă a costumelor şi măştilor extratereştrilor. Marii absenţi din acest clip sunt Adam Driver şi Andy Serkis, personaje vitale pentru serie.

Aparent Serkis va fi un personaj negativ important, un fel de şarpe cu haine japoneze. Cum vi se pare acest preview? Star Wars Episode VII va debuta în perioada Crăciunului în acest an şi abia aşteptam să îl vedem.

via Engadget