Star Wars Episode VII: The Force Awakens primeşte un nou trailer, plin de “bunătăţi” (Video)

0
382

Fanii Star Wars au fost foarte încântaţi să afle că un nou trailer pentru Star Wars VII a apărut în această săptămână, oferind mai multe detalii despre universul şi povestea acestui film şi aducând câteva personaje iconice în prim plan. The Force Awakens debutează în cinematografe pe 18 decembrie 2015, sub bagheta vizionarului J.J. Abrams.

star wars the force awakens trailer 2

Abrams a făcut deja o treabă excelentă cu 2 filme noi Star Trek şi acum va aduce o nouă viziune în universul Star Wars. La finalul trailerului îi vedem şi pe legendarii Chewbacca şi Han Solo, acesta din urmă jucat de acelaşi Harrison Ford, acum mai bătrân dar nu şi mai înţelept. Scurtul clip de mai puţin de 2 minute ne prezintă şi masca strivită a lui Darth Vader, dar şi o mică aluzie la Luke Skywalker, deoarece vedem o mâna metalică mângâind robotul R2D2.

Totul începe pe o planetă deşertică, în care vedem un Imperial Star Destroyer distrus şi un Tie Fighter în nisip. Planeta e numită Jakku, conform lui Abrams şi e destul de aproape de Tatooine. Vedem în trailer din nou acel personaj negativ cu light saber roşu în formă de cruce, dar şi un nou logo al Imperiului şi Storm Trooperi conduşi de un nou lider.

Zvonurile afirmă că ar fi un lider feminin de această dată. Vocea lui Luke Skywalker (Mark Hamill) se aude în fundal, zicând că “forţa e puternică în familia mea”, iar pe ecran vedem şi o mână feminină luând un light saber, cel mai probabil mana prinţesei Leia (Carrie Fisher). Faptul că aşteptăm cu nerăbdare acest film e puţin spus, mai ales pentru a vedea care e totuşi personajul principal.