Sony Pictures ar putea anula lansarea comercială a filmului The Interview ca urmare a atacului din partea hackerilor

0
97

După cum știți, acum câteva zile, cei de la Sony Pictures au trecut printr-o situație delicată, o serie de hackeri intitulați Guardians of Peace atacându-le serverele și reușind să fure informații prețioase ca și numeroase parole, filme încă nelansate pe piață ce au ajuns pe torrent, cât și scenarii ale unor filme viitoare.

the-interview

Din câte se pare, cererea acestui grup de infractori cibernetici este ca Sony Pictures să nu lanseze comercial filmul The Interview, titlul în care liderul nord-coreean, Kim Jong-Un este pus într-o postură negativă. Deși autoritățile nord-coreene neagă implicarea în acest scandal, aceștia au declarat că Sony Pictures merită cu vârf și îndesat ce se întâmplă în acest moment.

Aflăm că cei de la Sony lucrează în acest moment în parteneriat cu autoritățile pentru a afla cine se află în spatele acestui atac, fiind sugerat faptul că atacul a pornit dintr-un hotel situat în Bangkok. Rămâne de văzut dacă Sony va respecta data de lansare comercială a filmului The Interview pentru data de 25 decembrie sau nu.

via: technobuffalo.com