Sony anunță lansarea televizorului curbat BRAVIA S90 4K Ultra HD; acesta vine în variante de 65 și 75 inch

0
58

Astăzi, 7 august, cei de la Sony ne anunță prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea unui nou televizor curbat, și anume modelul BRAVIA S90 4K Ultra HD, dispozitiv ce este disponibil atât în varianta de 65 inch (165,1 cm), cât și în varianta mai mare de 75 inch (190.5 cm).

Bravia S_90

Noul model curbat dispune de un ecran subțire ce este conturat de o margine foarte îngustă, iar imaginile naturale cu rezoluție 4K Ultra HD oferă de patru ori mai multe detalii decât cele la rezoluție Full HD. De asemenea, datorită gradului de curbare a ecranului, vom fi transpuși direct în mijlocul acțiunii, în acest mod fiind adus un plus de realitate experienței de vizionare.

Bravia S90_2

Aflăm că tehnologia din spatele ecranului este celebra TRILUMINOS, tehnologie ce redă emoția fiecărei scene prin nuanțe bogate de roșu, verde și albastru. Totodată, ni se oferă și alte tehnologii cum ar fi X-tended Dynamic Range ce ajustează contrastul în mod inteligent.

Bravia S90_3

La capitolul audio, Sony Bravia S90 4K Ultra HD este echipat cu un sistem de difuzoare multi-unghi pe 4.2 canale, modalitate prin care se redă un sunet puternic în orice colț al încăperii. Primim și un sistem dual de woofere de joasă frecvență ce este plasat în interiorul televizorului. Vom putea alege și un subwoofer wireless de culoare albă sau neagră pentru a accentua nivelul bass-ului.