Snakebyte Vyper, un device Android 3 în 1, ce îndeplinește atât funcția de tabletă, cât și de Smart TV sau de sistem de gaming

0
370

Ieri, 6 ianuarie, în cadrul show-ului CES 2014, a fost prezentat primul dispozitiv Android de entertainment portabil ce îndeplinește 3 funcții. Device-ul poate fi folosit ca o tabletă, ca un Smart TV, sau ca un sistem portabil de gaming.

SUNFLEX LLC SNAKEBYTE VYPER

Snakebyte Vyper se va lansa astăzi în Europa, iar în America de Nord va sosi pe 31 ianuarie 2014. Tableta dispune de un design unic, care dă posibilitatea utilizatorilor de a o transforma rapid fie într-un Smart TV, cu ajutorul dock-ului special, fie într-un sistem de gaming, prin intermediul celor 2 controllere existente în pachet.

Nicki Repenning, vice președinte al departamentului de dezvoltare a afacerilor din cadrul companiei Sunflex, afirmă: “Odată cu Vyper, am creat o interfață pentru televiziune, un dock, un airmouse pentru navigare și pentru jocuri, și un controller wireless, modalitate prin care întreaga familie se poate bucura de o gamă largă de activități, folosind un singur device”. Lista de specificații ale acestei tablete, cuprinde:

  • Display HD 7 inch
  • Procesor quad-core 1.6 GHz
  • Accesorii: telecomandă AirMouse, controller gaming, dock TV

Snakebyte Vyper este o tabletă de 7 inch, ce va fi disponibilă în 2 variante: Gaming Edition, o versiune destinată pentru atât pentru gaming cât și pentru TV, și Media Edition, modelul destinat doar pentru vizualizare de conținut TV. În pachet vom regăsi tableta de 7 inch, telecomanda Airmouse, dock-ul TV, un cablu HDMI, iar modelul Gaming Edition va beneficia și de un controller WiFi. Modelul Media va costa 199$, în timp ce versiunea pentru Gaming va avea un preț de 249$.