Şi cei de la Hollywood descarca filme şi muzica de pe torente, conform unui insider

0
353

Hollywood şi casele de discuri se războiesc cu pirateria şi downloadurile de pe torente de ceva vreme, dar asta nu înseamnă ca reprezentanţii lor sunt nişte sfinţi. Studii recente au arătat că pirateria nu are un efect atât de mare asupra profiturilor de la Hollywood.

digital-piracy

Ne uităm aici numai la Transformers Age of Extinction, care în nici o lună a scos deja investiţia de 200 de milioane de dolari din încasări. Cei de la TorrentFreak ar fi descoperit că şi cei de la Hollywood descarca de pe torrente conţinuturi ca şi utilizatorii obişnuiţi de Internet. Regizorul Lexi Alexander, care a lucrat la Green Street Hooligans şi Punisher: War Zone lupta împotriva mişcărilor anti piraterie de la Hollywood şi a practicilor de business aplicate de creatorii de conţinut.

Lexi a recunoscut că şi ea şi colegii săi descarca numeroase conţinuturi în mod ilegal, pentru că au nevoie de ele pentru muncă. De asemenea există şi restricţii de acces în funcţie de regiune, care pot împiedica un cineast să obţină secventa dorită. Regizorul nu susţine toate tipurile de piraţi, deoarece unii sunt exact ca şi lacomii de la Hollywood, dorind să obţină bani de pe aseama conţinuturilor.

În plus Lexi considera că fondatorul Pirate Bay, Peter Sunde ar trebui eliberat. Voi ce părere aveţi?

Via BGR