Sharp lansează un televizor LED de 90 de inch!

0
137

În ciuda numeroaselor firme producătoare de televizoare care încet, încet acaparează piața, Sharp a reușit să rămână un brand unic și respectat de către clienți. Lider de piață, din punct de vedere al inovației în tehnologie, Sharp face un pas important prin lansarea unui televizor LED de 228 cm, ce dispune de funcția 3D și de internet. Aceste este televizorul cu cea mai mare diagonală ce va fi disponibil pe piața din India.

Panoul LED 1080p, este capabil să ruleze la 200 Hz și dispune de motorul video Sharp Quattron, cu ajutorul căruia se vor afișa imagini în care vei putea observa și cele mai mici detalii. Funcția Smart TV oferă acces complet la portalul Aquos Net+, care include aplicații ca Skype și web browser.

main_291644117077_640x360

Sharp mai deține în gamă câteva modele de televizoare cu diagonale de 60, 70 sau 80 inch, ce pot fi transformate cu ușurință într-o tablă de scris/desenat, datorită panoului touchscreen super-senzitiv și a unui stylus smart. Puteți schimba culoarea acesteia, scrie sau mâzgâli cu stylus-ul sau degetul. De asemenea, panoul LED suportă și multi-touch.

Pe partea audio, avem la dispoziție un sistem 2.1 format din 2 boxe cu o putere totală de 20W și un subwoofer de 15W. Printre funcțiile audio regăsim: SRS TruSurround și Bass Enchancer. Compania nu a inclus funcții extra, care să justifice prețul, televizorul este integrat într-o carcasă de aluminiu și cântărește 64 de kg. Având un preț de pornire de 10.999 $, televizorul este menit să atragă atenția celor din jur, indiferent de mărimea camerei voastre.

Via: Avmax.tech2