Serviciul WhereverTV ajunge și în Europa; oferă peste 300 canale TV în mod gratuit pentru utilizatorii de PC-uri Windows/Mac

0
81

În cursul zilei de ieri, compania WhereverTV Brodcasting Corp. a anunțat parteneriatul încheiat cu NetRange MMH GmbH, al cărei sediu este situat în Hamburg Germania, parteneriat prin care serviciile de streaming video oferite vor ajunge și în Europa.

GlobalIPG-Home-Page-v4

Acest serviciu va conține o serie de posturi TV și pachete de abonamente pentru toți consumatorii de dispozitive electronice ale partenilor. Wherever TV va permite accesul a milioane de utilizatori NetRange din Europa de Vest, America de Sud și Asia. Aplicația WhereverTV va fi disponibilă pentru platforma NetRange până la sfârșitul celui de-al 2-lea trimestru din 2014.Printre pachetele de conținut video pe care le regăsim în oferta WhereverTV se numără: MarocanTV, Arabic TV, GreekTV și Global TV.
Acest parteneriat cu NetRange reprezintă un pas important pentru WhereverTV de a ajunge una dintre alternativele globale pentru serviciile de cablu TV. În timp ce pachetele MarocanTV, GreekTV și ArabicTV se pot accesa doar prin intermediul unui abonament plătit, pachetul GlobalTV va fi oferit în mod gratuit pentru posesorii de computere care rulează sistemul de operare Windows sau Mac.

ScreenShot002

De asemenea, GlobalTV, pachet ce este destinat și pentru Europa, poate fi folosit și pe platformele Android, Google TV și iOS pentru o taxă lunară de 5$. WhereverTV Global TV oferă acces la peste 300 de canale ce provin din aproximativ 60 de țări, inclusiv 21 de astfel de canale TV din România, printre care se numără: Afla Omega Creștin TV, Alfa Omega Movies, Alfa Omega TV, Alfa Omega Youth, Antena 1, Antena 2, Arena TV, Credo TV, Direct Digital TV, Mega TV Brăila, Money Channel, Oglinda TV, Pratech TV, Realitatea TV, Romusic, Sport România 1, Sport România 2, Szatamar TV, Tele Sport, TeleM Botoșani și U Online.

Procesul de înregistrare este unul foarte simplu care necesită completarea unei serii de informații personale cum ar fi numele real, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și parola. După validarea acestora, veți fi redirecționați către pagina cu canale TV propriu-zisă, unde veți observa o listă cuprinzătoare de canale TV. De asemenea, aflați că pentru accesarea acestui serviciu nu va trebui să descărcați nici un program software pentru calculatorul dvs. Pentru început, WhereverTV pare destul de promițător și vă sfătuim să îl încercați și voi la rândul vostru. Așteptăm eventuale opinii în secțiunea de comentarii situată mai jos.

Via: Marketwatch