Serviciul HBO Go a fost lansat de către operatorul UPC; Primii 300 de clienți vor benficia de 3 luni de serviciu gratuit!

0
57

Așa cum vă anunțam în exclusivitate și în premieră pe data de 12 decembrie, serviciul HBO Go a fost lansat și pentru distribuitorul de servicii UPC. Astfel, UPC devine cel de-al 7-lea operator din România care va distribui către abonați aplicația HBO Go. Acest serviciu va fi disponibil pentru clienții UPC ce dețin extraopțiunea MAXPAK, pentru un cost suplimentar de 10 lei pe lună.

VizualHBOGO

Odată cu instalarea acestei aplicații pe telefon, tabletă, laptop sau Smart TV, vom avea la dispoziție toate serialele produse sub franciza HBO, cât și cele mai noi filme. Acestea însumează aproximativ 1500 ore de conținut media premium, ca producții originale HBO, filme, documentare sau programe speciale.

Oferta UPC va include peste 19.000 de ore de filme și seriale, ce vor fi disponibile lunar. Printre cele mai celebre producții HBO se numără serialele: “Urzeala Tronurilor” (Game Of Thrones) și “Imperiul din Atlantic City” (Boardwalk Empire). Aflăm că primele 300 de persoane ce se vor abona la MAXPAK și HBO Go, vor beneficia de 3 luni de serviciu gratuit. Serviciul HBO Go poate fi accesat prin aplicația cu același nume, care se găsește pe Google Play Store, App Store și pe Windows Phone Store.